Succes på trods af diagnoser: Mød Mathias fra GladTeknik

13 jan, 2023
Succes på trods af diagnoser: Mød Mathias fra GladTeknik

Mathias Nielsen har mødt mange bump på vejen i sit relativt korte liv. To diagnoser og op til flere depressioner har til tider gjort hverdagen udfordrende, men i dag, i 2023, er Mathias virksomhedsejer med stor succes.

I dag får du fornøjelsen af at blive klogere på Mathias og hans historie. Fortsæt læsningen for at høre mere om, hvordan Mathias har skabt succes på trods af udfordringer, hvordan GladTeknik formår at klare sig godt i en konkurrencepræget branche og meget mere. Vi kommer også omkring Mathias’ og GladTekniks deltagelse i Løvens Hule.

Mathias kastede sig ud i iværksætterlivet i 2018

Det lå måske ikke i kortene, at Mathias skulle gå den selvstændige vej. Efter sin første depression opsøgte Mathias psykolog, hvor han fik diagnosen Aspergers syndrom og ADD. Det skete samtidig med, at han gik i gymnasiet og boede på et kollegie. Tiden var svær og turbulent, men efter at have været i praktik hos en lokal it-virksomhed, fandt Mathias for alvor den rigtige hylde. Han fandt hurtigt ud af, at han havde flair for at reparere computere og fikse tekniske udfordringer.

Mathias valgte sidenhen, i 2018, at stifte sin egen virksomhed, GladTeknik, der yder professionel it-support. Virksomheden blev stiftet d. 8. februar 2018 i Hvidovre.

Over halvdelen af de ansatte har diagnoser

I dag beskæftiger GladTeknik en lang række af medarbejdere, herunder flere it-teknikere, chauffører, specialister i væskeskade reparationer og meget mere. Foruden at have hænderne skruet rigtigt på og være it-eksperter, så har mange af medarbejderne det til fælles, at de har en eller flere diagnoser. Ja, faktisk har over halvdelen af de ansatte diagnoser, eksempelvis autisme og Aspergers syndrom – ligesom Mathias.

Hårdt arbejde og et kompromisløst fokus på at levere den bedste service har banet vejen for succes

GladTeknik er, omkring fem år efter grundlæggelsen, blevet en god og sund forretning. Kendskabet til GladTeknik og deres services har vokset sig stor, og den store kundetilgang kan også ses på regnskabstallene. Virksomheden servicerer både private kunder og virksomheder på hele Sjælland. Hvad end det drejer sig om en flækket mobilskærm, der skal skiftes, en vandskadet harddisk, der skal reddes, eller noget helt tredje, så kommer GladTeknik kunderne til undsætning.

Mathias har for alvor knækket koden til succes og fundet ud af, at hårdt arbejde betaler sig. Mathias og resten af teamet fra GladTeknik har også bevist, at glade kunder er vejen til en succesfuld forretning. Kundetilfredsheden er tårnhøj, og det er ikke tilfældigt.

Mathias’ deltagelse i Løvens Hule

2018 var året, hvor GladTeknik blev grundlagt. Meget er sket siden da. Virksomheden er vokset markant målt på både antal medarbejdere, antal kunder og omsætning.

GladTeknik kom for alvor på landkortet i 2023. Her deltog ejer og stifter, Mathias Nielsen, nemlig i Løvens Hule. Se afsnittet for at se, hvordan det gik.