Nu åbner populær computerreparatør i Rødovre

6 apr, 2023

PC Service Center i har været igennem en stor udvikling de seneste år, efter Alex Jakobsen overtog ansvaret som ejer og direktør i 2021. De er blevet det foretrukne valg som computerreparatør blandt borgere i København & Nordsjælland, og nu har de set sig for øje at tiltrække endnu flere kunder i den vestlige del af København.

PC Service Center slår nemlig dørene op for er nyt stort computer værksted i Rødovre. Det sker 1. Maj og adressen er Islevdalsvej 100A, 2610 Rødovre.

Nu åbner populær computerreparatør i Rødovre

Med en tilgang, der fokuserer på at levere høj kvalitet, hurtige reparation og ikke mindst en enestående kundeservice hvor kunden er i fokus, har PC Service Center opbygget et ry som en pålidelig og professionel reparatør, der sætter sig i kundens sted og leverer holdbare løsninger.

Ved at tilbyde et bredt udvalg af tjenester, herunder reparation af både stationære og bærbare computere, iPhone reparation, fjernelse af virus og malware, data recovery og meget mere, kan du få hjælp uanset hvilket produkt det er som driller. Det er altså ikke begrænset til PC’er.

Computer reparation kan gøre en forskel for miljøet

PC Service Center er også engageret i at bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at reparere og genanvende elektronik, samt tilbyde vedligeholdelse der kan forlænge levetiden på din computer. Ved at reparere i stedet for at erstatte, kan du reducere C02-aftrykket markant. Det udleder omkring 250KG C02 af producere en ny computer og næsten ingenting at reparere. Dertil benyttes omkring 1,5 tons råstoffer til at producere en computer.

Det nye værksted i Rødovre er udstyret med den nyeste teknologi og professionelle værktøjer til at diagnosticere og reparere ethvert computerproblem, PC Service Center har investeret i specielle maskiner og udstyr der gør det muligt at foretage reparationer som tidligere ikke var muligt. Det mener virksomheden at have et ansvar for, som forgænger for den grønne dagsorden.

Der er ingen dumme PC spørgsmål

PC Service Center har et unikt koncept, hvor der ikke findes dumme spørgsmål. Der er skabt et trygt koncept, hvor vores kunder kan spørge om alle de PC problemer, de måtte have. Teknikeren er altid parate til at lytte og give kvalificeret rådgivning, så du kan få den hjælp, du har brug for. Hos PC Service Center er du i gode hænder som vil gøre alt, for at hjælpe dig med dine computerproblemer.