Jeppe Thomsen har forvandlet sin hobby til sin levevej med SURFMORE

29 aug, 2023

Surfing er mere end bare en sport for Jeppe Thomsen – det er en passion, der har været en del af hans liv, siden han var 14 år gammel. I 2018 besluttede han at tage springet og blive selvstændig med webshoppen SURFMORE.dk, der sælger et bredt udvalg af produkter til surfing, skateboarding og skiløb. Jeppe har formået at omsætte sin kærlighed til vandsport til sin levevej og har skabt en succesfuld virksomhed.

En brændende passion og en stor drengedrøm er blevet til SURFMORE

Jeppe Thomsen har altid haft en dyb passion for havet og vandsport. Han voksede op i Skive, hvor han boede tæt på fjorden, og det var her, han først blev introduceret til surfing og SUP (Stand Up Paddleboarding). Han og en ven begyndte at undre sig over, hvorfor der var så få, der surfede, og det blev startskuddet til en surfskole.

Efterhånden som surfskolen voksede, begyndte mange af eleverne at spørge, hvor de kunne købe gode paddleboards og andet surfudstyr. Det var på baggrund af dette behov, at Jeppe besluttede sig for at starte SURFMORE.

I begyndelsen var SURFMORE ikke mere end en idé, der blev født på Jeppes barndomsværelse i Skive. Men med hårdt arbejde og dedikation har virksomheden vokset sig større og større, og i dag er den en af de førende leverandører af surfudstyr i Skandinavien.

Jeppe har udvidet forretningen til flere udenlandske markeder, og rejsen er kun lige begyndt

Selvom SURFMORE startede som et lille foretagende, har virksomheden formået at ekspandere til flere udenlandske markeder. I dag sælger de deres produkter ikke kun i Danmark, men også i Sverige og Norge.

Jeppe har altid haft en vision om at bringe glæden ved surfing og vandsport til så mange mennesker som muligt. Han ønsker at inspirere andre til at følge deres passion og drømme, ligesom han gjorde. Ved at udvide til andre markeder kan han nå ud til endnu flere mennesker og sprede sin kærlighed til vandsport.

Jeppe har også skrevet sin egen bog

Som om at drive sin egen virksomhed ikke var nok, har Jeppe også formået at udgive sin egen bog. Bogen hedder ”Jeppe Drømmer Om At Surfe” og handler om hans personlige rejse med surfing og passionen for vandsport. I bogen stiller Jeppe spørgsmålstegn ved det traditionelle syn på uddannelse og karriere, og opfordrer læserne til at følge deres drømme og gøre det, de brænder mest for.

Udvalget hos SURFMORE er vokset og omfatter mere end bare surfudstyr

I begyndelsen af SURFMOREs rejse fokuserede virksomheden primært på at levere surfudstyr af høj kvalitet. Men med tiden er udvalget vokset og omfatter nu også produkter til skateboarding, skiløb og snowboarding. SURFMORE ønsker at være en one-stop-shop for alle vandsportsentusiaster og tilbyder et bredt udvalg af produkter til enhver form for vandsport.