Sådan får I en fed polterabend i København

6 maj, 2024

Er du ved at planlægge en uforglemmelig aften eller polterabend i København?

I så fald er det vigtigt, at du vælger den helt rette oplevelse til opgaven. Kun på den måde er du sikret en aften, der indfrier alle forventningerne – for er det en polterabend sker den forhåbentlig kun en gang i livet.  

Der er et hav af spændende valgmuligheder, når du skal have en våd aften i København, hvad end det bare er en drengeaften eller når det drejer sig om en polterabend.  

Husk at du både nemt og hurtigt kan finde den rette danser i København til din fest hos Strip Danmark. Her får du også en fast pris for hele arrangementet, så du undgår ubehagelige overraskelser – et oplagt valg til at krydre festen. 

Dans til værten 

Når du booker et show hos strip Danmark  , er der altid inkluderes en intim dans i prisen.  
 
Uanset om festen har én eller flere hovedpersoner, kan du være sikker på, at artisterne nok skal sørge for, at aftenen bliver uforglemmelig. 

Hvis du skal afholde en polterabend, fødselsdag eller anden begivenhed, hvor en bestemt person er i fokus, er en intimdans en fremragende idé. Her fokuserer artisten nemlig sin opmærksomhed på den udvalgte person. Det er altid en spændende oplevelse, som nok skal gøre aftenen mindeværdig. 

Overvej at gøre en hel dag ud af det  

Mange mennesker når de skal holde en drengeaften eller polterabend starter sidst på eftermiddagen med at drikke og går direkte til maden hvor der også bliver drukket tæt. Det betyder at tiden man bruger sammen i ædru tilstand er minimal. Derfor kan man med fordel overveje at gøre en hel dag ud af det og starte tidligere og lave en hyggelig – ikke alkohol relateret begivenhed inden man rigtig går til den. Det kan også være en måde at starte minderne og samtalen senere på aftenen.  
 
Nogle gode klassiske bud kan være escape room , paintball , gokart eller jetski. Starter man dagen med en af disse typer af oplevelser så starter man samværet ved at bruge tid sammen, hvor underholdning og gruppen er i højsædet. Det betyder at når man går til bords senere har man en del af snakke om.