Lån til fremtidens iværksættere

14 jul, 2023

Som iværksætter er det ofte et problem at skrabe den nødvendige kapital sammen, der skal til for at få forretningen i gang, og derfor er der også ofte behov for et lån, hvis ikke du kan bootstrappe dig hele vejen igennem, eller har en investor med på sidelinjen.

Lån til fremtidens iværksættere

Netop lån til iværksætteri er det som denne artikel omhandler, da vores seneste bidrag kommer fra lånebrokeren GoLoan, som har bygget deres forretning op omkring at indhente lånetilbud og sammenligne lån for deres brugere.

GoLoan er selv iværksættere

Hos GoLoan kender de selv til problematikken om at låne penge eller på anden vis skaffe finansiering i forbindelse med at man starter virksomhed. Det gør de både i og med at de selv har startet GoLoan, hvor der skulle rejses penge til at bygge platformen og markedsføre den, men de nævner også, at de løbende får henvendelser fra brugere, som ønsker et mindre erhvervslån til at sætte gang i en drøm om at skabe sin egen forretning og blive herre i eget hus.

Kan GoLoan tilbyde iværksættere lån i dag?

Som situationen er i dag, tilbyder GoLoan kun forbrugslån og samlelån. I princippet kan man godt benytte både forbrugslånet, og delvist samlelånet, til at finansiere sin virksomhed, og det sker da også fra tid til anden, hvis der ikke er mulighed for at få et reelt iværksætterlån eller erhvervslån.

Det er muligt at låne op til 300.000 kr. hos GoLoan som forbrugslån, og derfor kan man som iværksætter også komme langt, hvis der er tale om at starte en webshop eller en mindre butik. Hvis drømmen er at udvikle et helt nyt produkt og tage patent på dette, så rækker et lån på 300.000 kr. desværre sjældent, og det er GoLoan også selv opmærksom på.

Hvis du ønsker at vide mere om GoLoan, og hvordan de kan hjælpe dig med at finde det billigste forbrugslån til at finansiere opstarten på din virksomhed, så kan du læse mere på GoLoans hjemmeside.

GoLoans fremtidsplaner for erhvervslån

I dag er der fokus på at opbygge forretningen inden for forbrugslån og samlelån, men i fremtiden ønsker GoLoan også at tilbyde erhvervslån igennem flere af de låneudbydere, som tilbyder erhvervslån til SMVére. GoLoan har bla. overvejet samarbejde med Qred, Kjøller, CapitalBox, Flex Funding, Kompasbank, Kameo, Credinord og Lendino, som alle tilbyder mindre eller større lån til iværksættere. Hvis du har brug for et lån til en mindre virksomhed i dag, kan du også med fordel undersøge nogle af disse låneudbydere og investorer og supplere med en låneansøgning hos GoLoan, for at se, hvor du finder billigst finansiering.

Markedet for lån til iværksættere er desværre ret begrænset, og det er derfor også svært at få forretningen til at løbe rundt, hvis man ser på lån til iværksætteri som et selvstændigt forretningsområde. Af den grund har GoLoan, ligesom deres konkurrenter, valgt at bygge forretningen op omkring lån til private i første omgang.

Tak til GoLoan

Vi vil gerne takke GoLoan for at bakke op om Iværksætteri og håber selvfølgelig, at de forfølger deres ambitioner om at tilbyde fremtidige iværksættere at kunne sammenligne lån inden for netop deres niche.

Når man er iværksætter betyder hver en krone noget for forretningen, og det er begrænset, hvad man som ny virksomhedsejer har af kompetencer og tid til at finde det billigste lån. Derfor mener vi, at det er vigtigt, at der kommer fokus på også at kunne sammenligne lånetilbud for iværksættere.